Naša poznata starleta završila na Iiječenju od aIkohola: Osuđena zbog velikog skandala - Smještena na kIiniku, a evo o kome se radi

Naša poznata starleta završila na Iiječenju od aIkohola: Osuđena zbog velikog skandala – Smještena na kIiniku, a evo o kome se radi

Na našim prostorima imamo mnogo djevojaka koje se nazivaju starletom, a dosta njih pokušava napraviti neku popularnost na kontroverzne načine. Danas ćemo ipak da spomenemo starletu koja je iz Hrvatske, a koja se već dugo vremena nalazi u javnosti, a zove se Ava Karabatić.

Više puta smo imali priliku da je gledamo u rijalitijima i da čitamo vijesti koje su vezane za nju, ali ovoga puta nije baš najbolja situacija jer je 0suđena na obavezno l1ječenje u b0lnici za 0dvikavanje, pa se nalazi na klinici u Splitu.

Prema tome što je jedan izvor rekao za medije, već se duže vremena b0ri sa alk0h0lom, a ranije se isto liječila ali je bilo bezuspješno, pa se vraćala na staro. Ove godine je napravila jedan incident u Splitu kada je remetila javni red i mir, a onda je dobila up0zorenje pa je nastavila sa svojim ponašanjem, zbog čega je primorana na dalje liječenje od alk0h0la.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *