Omiljeni bivši zadrugar se vraća u rijaliti, da li ste spremni za spektakI: Produkcija ga čuvala kao kec u rukavu - on je falio

Omiljeni bivši zadrugar se vraća u rijaliti, da li ste spremni za spektakI: Produkcija ga čuvala kao kec u rukavu – on je falio

Kada  pomenemo rijaliti program zadruga, moramo da kažemo kako se ove sezone mnogo gledaoca žalilo da nemaju šta gledati i kako sadržaj nije zanimljiv. Da bi veliki šef unio nemir i da bi sadržaj postao zanimljiv, znao je da mora uvesti neke stare zadrugare koji ove sezone nisu od samog starta željeli biti dio tog.

Svi znamo da je Car svojim ulaskom digao gledanost, a sada se spekuliše kako će omiljeni bivši zadrugar ući ponovo u rijaliti. Iako je bio rekao da je za njega rijaliti prošlost, dobio je izgleda dobru novčanu ponudu kao i Filip Car, koja se ne odbija. Da li možete pretpostaviti o kome se radi. On je bio sa mnogo djevojaka, zavodnik je i favorit?

Mensur, da, neki su od prve pogodili dok neki nisu mogli ni naslutiti. Da li Mensur ulazi ponovo u zadrugu? Ostanite s nama i saznajte ubrzo. Da li bi voljeli da uđe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *