Na kraju je Dejan Dragojević ipak priznao: Jedino je Dalila orginal, poslije nje su sve blijede kopije - 14. februar je naš datum

Na kraju je Dejan Dragojević ipak priznao: Jedino je Dalila orginal, poslije nje su sve blijede kopije – 14. februar je naš datum

Ne morao više puta pominjati kako se završio odnos Dalile i Dejana. Prošle sezone zadruge to je bila glavna tema cijelog Balkana pa i šire. Naime, svi znao i šta se desilo u ovoj novoj sezoni Dejanu, njega je nova ljubav, Aleksandra ostavila i prevarila javno sa istim čovjekom sa kojim ga je prošle godine prevarila bivša supruga.

Naime, svi znamo da je Dalila sada vditeljica, da ima svoju emisiju i da radi na hype televiziji. Sada je njen direktor podijelio jedan video gdje je pisao zanimljiv naslov, u pitanju je jedna izjava od Dejana, a ona je to podijelila na svoj profil i ostavila link video. Kako je nije stid? Pitaju se ljudi, a ona je rekla da je profesionalac i da bi mogla i ugostiti Dejana u emisiju ako bi došlo do toga.

On je u tom video snimku rekao kako se nije razveo ,kako su imali suđenje ali je zakazano novo ročišće, 14.2.2023. godine bi trebao da se razvede, na dan zaljubljenih, pa se nasmijao u svom fazonu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *