0na je najatraktivnija navijačica na svijetu: 0vako izgleda dečko vreIe hrvatice Ivane Knol - Evo čime se on bavi, 5 godina ga nikome ne pokazuje (Foto)

0na je najatraktivnija navijačica na svijetu: 0vako izgleda dečko vreIe hrvatice Ivane Knol – Evo čime se on bavi, 5 godina ga nikome ne pokazuje (Foto)

Ivana Knol je inače ljepotica koja je stekla dosta popularnosti sa svojim navijanjem za hrvatsku reprezentaciju, pa sada ona ima na društvenim mrežama 2,7 miliona, pa ona tu objavljuje često pr0vokativne fotografije u oskudnim odjevnim kombinacijama u crveno bijelim kockicama.

Osim toga je poznato da ona na tribinama nije nikada viđena u društvu muškarca, a godinama je u vezi sa biznismenom Antom koji je navodno direktor istarske firme koja se bavi sa gradnjom nekretnina.

Sve to pokazuju i njene fotografije koje su nastale pored luksuzne vile sa bazenom u Istri gdje je često Ivana boravila kada je bila u Hrvatskoj.

Na njenom profilu se od ranije mogu vidjeti objave iz prošlosti gdje ima zajedničke fotografije sa Antom. Najviše se mogu vidjeti trenuci iz 2014. godine i ne neke fotografije sa njihovih putovanja, gdje su posjetili Brazil, Lisabon, Diznilend i Oktoberfest u Minhenu. Zadnja je fotografija iz 2017. godine, kada je ona rekla da se njen dečko više ne želi eksponirati u medijima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *