Danas je njihov razvod glavna tema, a 0vako je izgledalo vjenčanje Jelene i Duška

Danas je njihov razvod glavna tema, a 0vako je izgledalo vjenčanje Jelene i Duška

Svadba od Jelene Karleuše i Duška Tošića je održana 28. juna 2008. godine, pa je tada ona upamćena kao jedna od najboljih zabava na kojoj su mnogi od gostiju bili. U trenutku kada je ona bila dvije godine u sretnoj vezi sa Duškom, te kada je izgovorila sudbonosno “Da”, tada je bila u sedmom mjesecu trudn0će.

Jelena, pored toga što je bila u poodmakloj trudn0ći, htjela je toga dana da bude sve kao u bajci, te je u tu zabavu uložila i zadnji atom snage.

“Ja sam uvijek sanjala da imam divno i romantično vjenčanje, pa je bilo očekivano da će moja svadba biti kao iz najljepših bajki”, rekla je ona tada.

Slavlje je tada održano u Beogradu, a vjenčanicu je trebao kreirati Darko Kostić koji je bio kum Jeleni, ali je nešto krenulo po zlu.

“Darko kao Darko, nije mu ni prvi ni zadnji put, a ko ga zna onda i zna da je nekada neodgovoran. Kada sam bila u Turskoj, već tada sam imala osjećaj da neće biti ništa od vjenčanice pa sam našla rezervno rješenje i lično sam kreirala vjenčanicu”, rekla je da je na haljinu od svile ušiveno 4 kilograma kristala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *