Š0kantno: Istina napokon isplivala: Pjevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio zaljubljen u nju - Rekao je "Sada si moja ili ničija više"

Š0kantno: Istina napokon isplivala: Pjevačica otkrila da li je Toma Zdravković bio zaljubljen u nju – Rekao je “Sada si moja ili ničija više”

Branka Sovrlić i njen suprug su dobro poznati javnosti, a jednom prilikom je pjevačica otkrila kako su se oni upoznali, pa je spomenula da je nenamjerno bio upleten u to Toma Zdravković za kojeg se mislilo da je zaljubljen u pjevačicu radi pjesme “Ej Branka, Branka”.

“Zbog toga što je PGP predložio Mišu Markoviću da mi radi pjesme, on je kao dobar kolega htio da me odveze na stanicu pa kako je vozio on je samo rekao “Hej Branka, ko je kriv zbog našeg rastanka”, paje poslije toga otišao u svoj studio i napravio super hit kojeg je poslije dao Tomi. Mnogi su mislili da je to pjesma od Tome pa su povezivali da je zaljubljen u mene, ali ipak to nije istina”, otkrila je pjevačica.

Kada je bilo zadnje veče mog nastupa na turneji, onda je moj muž stigao u toku mog nastupa i vidio je atmosferu gdje su svi igrali, pa se tada oduševio sa mojim pjevanjem i izgledom pa mi rekao “Moja si ili ničija”, rekla je Branka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *