"Bio je š0kiran, pomalo zabrinut, ali u svjesnom stanju": O realnom stanju čuvenog Mihaela Šumahera prvi je progovorio on

“Bio je š0kiran, pomalo zabrinut, ali u svjesnom stanju”: O realnom stanju čuvenog Mihaela Šumahera prvi je progovorio on

Prošlo je devet godina od kada je vozač formule 1 Šumaher imaoo nezg0du i sve od tada je njegovo stanje ostalo misterija, te ga viđaju samo najbliži članovi porodice.

“Kada se dogodila nezg0da, hitna je stigla za osam minuta i organizovala helikopterski prevoz do bolnice, a on je tada bio š0kiran i zabrinut ali u svjesnom stanju, a moguće je da je pretrpio p0vrede ali nije ništa ozbiljno”, bila je tada prva izjava od direktora skijališta Kristofa Žerninjona.

O njegovom stanju je i prvi progovorio poznati neur0hirurg Kolin Šif koji je istaknuo da Šumaher neće više nikada biti kao onaj stari, a da se situacija neće popraviti i da je on siguran da on može da razgovara ali da postoji način kada svojim najbližima može da pokaže kada se osjeća dobro, a kada ne, kako je to rekao doktor Šif. Poslije njegove nezg0de, Šumahera više niko nije vidio u javnosti i p0licija je čak morala opk0liti bolnicu da bi sačuvala legendu koja se tada b0rila za život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *