Snimak kako Sanja Marinković p0nižava gošće razbjesnio region: Prisutni ostali š0kirani, da li je moguće

Snimak kako Sanja Marinković p0nižava gošće razbjesnio region: Prisutni ostali š0kirani, da li je moguće

Poznata pjevačica Katarina Živković se oglasila poslije gostovanja kod voditeljice Sanje Marinković koja je nju 0ptužila da joj je namjerno isjekla odgovor na jedno škakljivo pitanje.

Kaća je tada trebala odgovoriti na pitanje o ženama lak0g m0rala koje se povezuju sa pjevačicama i rijalit učesnicama, a pošto se njen odgovor nije emitovao, ona se obratila svojim pratiocima na društvenim mrežama.

“Zbog toga što je moj komentar kod Sanje Marinković isječen na pitanje da li rijaliti učesnice i pjevačice muškarci dožive kao žene lak0g morala i 0graničene inteligencije, ja sam morala odbraniti svoju profesiju pa ću odgovoriti ovdje, a moj odgovor je glasio: “Predrasuda ima i biće, a što se tiče pr0miskuiteta i tih žena, smatram da to nema nikakve veze sa profesijom kojom se bavite i da su to sve glup0sti”, rekla je pjevačica.

“To je bilo neprikladno pitanje i mislim da je bilo suvišno i još gore je što je isjekla moj odgovor jer bi to značilo da ja podržavam sve što ona govori”, rekla je Katarina. Sanja je čak odjavila emisiju sa rečenicom: “Hvala što se niste pravile glup’lje nego što jeste”, na šta su se gošće š0kirale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *