Sjećate li se izjave "Nesam školovala" e pa ostat ćete u š0ku kada vidite kako danas izgleda Đejlana: Tek da čujete čime se bavi, auu

Sjećate li se izjave “Nesam školovala” e pa ostat ćete u š0ku kada vidite kako danas izgleda Đejlana: Tek da čujete čime se bavi, auu

Kada pomenemo neke klipove, moramo da kažemo kako će zauvijek sigurno ostati zapamćeni i pričat će se o njima, a jedan od njih je i ovaj koji se tiče Đejlane. Naime, jedna novinarka je sasvim slučajno ovu ženu na ulici pitala d ali joj djeca idu u školu i koji su razred, a ona je bila sva zbunjena, istakla je da neki idu u školu a neki ne idu.

Novinarka je pokušala da joj kaže kako je osnovna škola obavezna i da bi trebali ići, na šta je žena rekla “ne znam, nisam školovala” rečenica koja je na cijelom BaIkanu jedno vrijeme bila pravi hit. Dodala je da će “od sutra da stavi još djece u školu da idu”..

Da li vas ponekad zanima kako izgleda sada Đejlana, djevojčica koja je ovdje bila jako mala, sada je porasla ,a njena slika kruži društvneim mrežama, pogledajte:

Ona kako saznajemo ide u školu, i jako je dobar učenik, što je mngoe iznenadilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *