Neki od njih su najplaćeniji izvođači mladih generacija: Zarađuju hiljade eura sedmično, žive u izobilju - neki bi svoje slike sa početka karijere spalili

Neki od njih su najplaćeniji izvođači mladih generacija: Zarađuju hiljade eura sedmično, žive u izobilju – neki bi svoje slike sa početka karijere spalili

Jasno nam je svima da su pjevači i pjevačice na razne načine počinjali svoje karijere. Kada ste talentovani vi se trudite da idete na audicije, na neka takmičenja kako bi se predstavili širokim narodnim masama, kako bi neko u vama vidio ono najbolje i angažovao vas za posao. Danas velike zvijezde koje imaju bezbroj svirki nekada su svoju karijeru počinjale na audicijama.

Neki od plaćenijih su sada mladi koji se nalaze u tako zvanom trendingu, Darko Lazić idalje uzima velike sume novca, Tijana Em tako zvana žena od sultana, pored njih možemo navesti Milicu Pavlović, kao i Teu.. Da ne navodnimo, svi mladi koji su uspjeli ove godine napravili nešto više, Teodora Đehverović je neizostavna u ovoj priči:

Iznad teksta vidite nekoliko fotografija koje smo uspjeli pronaći i koje su nastale prije nego su postali zvijezde, na audicijama. DOk se neki ponose svojih početaka, drugi bi sve dali da ove slike nestanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *