Otac 0stao bez teksta: Bajagin sin čista kopija ali samo likom - Evo kako izgleda i čime se daleko od javnosti bavi (Foto)

Otac 0stao bez teksta: Bajagin sin čista kopija ali samo likom – Evo kako izgleda i čime se daleko od javnosti bavi (Foto)

Za Momčila Bajagića Bajagu se može reći da je čovjek koji nema mrlje u svojoj karijeri, a on je tokom osamdesetih godina krenuo sa svojom karijerom.

U većini slučajeva su njegove pjesme bile ljubavne, a gdje god je došao na Balkanu je uvijek napunio klub ili dvoranu, a njegove pjesme su bili veliki hitovi koji spadaju u pop klasik na Balkanu svih vremena.

Prije 33 godine je on upoznao svoju suprugu, pa od kako su zajedno, oni su dobili kćerku i sina, a u skorije vrijeme je izašla njihova zajednička fotografija pa se moglo vidjeti da je njegov sin preslikani otac.

Njegov sin Marko je rođen 1990. godine, a on je trenirao košarku, dok je završio pozorišnu produkciju i nadevno se oženio pa je i sam postao otac. Za svoju djecu je Bajaga rekao da su najveći kritičari njegovog rada, ali da su uvijek pozitivni, a pogledajte njihovu zajedničku fotografiju u ovome tekstu i recite nam svoje mišljenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *