Brena otkrila jeziv razlog zašto uvijek pipka prozore u taksiju: Kruže strašne priče oko toga, a Brena sve razotkrila (Video)

Brena otkrila jeziv razlog zašto uvijek pipka prozore u taksiju: Kruže strašne priče oko toga, a Brena sve razotkrila (Video)

Jedna korisnica preko društvenih mreža koja se vodi pod imenom Brena je objavila snimak gdje je pojasanila da ona pipka prozore kada god sjedne u taksi i to zbog toga što ostavlja svoje otiska i DNK čim uđe u taksi.

Osim toga je rekla da pored pipanja prozora ona spusti svoju dlaku na pod, a sve to u cilju da se ostavi fizički dokaz boravka u vozilu u slučaju da se desi nešto užasn0 poput 0tmice. Taj je savjet ona rekla da je vidjela od druge djevojke i da to stalno radi od tada.

@brennalina

Ladies amirite #lovebeingawoman #fyp

♬ these videos are adorable – 🪶starling

Taj savjet iz druge ruke je zapravo skupio skoro 30 miliona pregleda za sedmicu dana, pa je izazvao i dosta polemike u komentarima. U svemu tome se na tome videu i javilo dosta žena koje je ispričalo svoje neprijatno iskustvo, pa je jedna od korisnica rekla kako ju je vozač ubera jednom zaključao u auto dok mu nije dala lijep komentar i ostavila pet zvijezdica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *