Imala je skoro 400 kg, nije mogla sama ni da se 0kupa: K0ža joj je pucaIa, a 0nda je doživjela nevjer0vatnu transformaciju

Imala je skoro 400 kg, nije mogla sama ni da se 0kupa: K0ža joj je pucaIa, a 0nda je doživjela nevjer0vatnu transformaciju

Amber Račdi je u jednom trenutku imala 376 kil0grama, a postala je popularna upravo zbog svoje kilaže, a onda i zbog transformacije koju je doživjela. Već sa 23 godine se ona jedva kretala, dok ju je višak kil0grama doveo do raznih zdravstvenih problema.

Svakodnevne stvari su joj bile veliki problem kao što je tuširanje ili oblačenje, dok nije mogla da vidi svoja stopala pa joj je čak u jednom trenutku koža zbog prevelikog razvlačenja počela da puca, a onda je shvatila da mora promijeniti nešto u svom životu. Zbog pomoći doktora i nutricionista, ali isto tako i njenog spostvenog truda je uspjela nešto za šta je mislila da je nemoguće.

Tada se Amber prijavila na emisiju koja se bavi sa ljudima koji imaju njene probleme i zbog 0peracija, te vježbanja i ishrane je uspjela izgubiti čak 190 kil0grama. U današnje vrijeme je ona uspješna influenserka koja pomaže drugim ljudima da se riješe viška kil0grama, te da žive zdraviji život.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *