Kako li je nju uspio da zavede: Čovjek nije više onaj stari, ljubav ga totalno promijenila, rasprodao sve bikove - "pored gospođe mora biti gospodin"

Kako li je nju uspio da zavede: Čovjek nije više onaj stari, ljubav ga totalno promijenila, rasprodao sve bikove – “pored gospođe mora biti gospodin”

Moramo da kazemo da je na prostorima BaIkana izgleda postalo jedno pravilo od ključne vrijednosti, nazaIost. Što si veća budaIa i bIudnik to ćeš biti poznatiji, to ćes veću paznju skretati na sebe, a dokaz za to su rijaliti programu u kojima je i on učestvovao.

Svi ga znamo, a poznat je i po inti’mnim scenama sa Macom Diskrecijom koja dolazi iz B0sne. Mnogi se pitaju kako njemu polazi za rukom da je uvijek u društvu poznatih i lijepih starIeta, a sada je objavio sliku s njom, kako kaze, rekao joj je da ga ljubav potpuno promijenila, da će svu st0ku prodati, bikove krave, jer se bavi stočarstvom kako bi uživao s njom:

Kao što iznad vidite na fotografiji koju smo postavli u pitanju je Atina Ferari, a svi se pitaju otkud ona s njim?On je rekao da je ona velika dama i da će tako kod njega uzivati u samim ljepotama, a da će on uz nju postati veliki gospodin. Vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *