Nikola Tesla je najbolje objasnio šta se dešava nakon što izgubimo živ0t: Njegove riječi su nam decenijama bile pred 0čima

Nikola Tesla je najbolje objasnio šta se dešava nakon što izgubimo živ0t: Njegove riječi su nam decenijama bile pred 0čima

Nikola Tesla je bio čovjek koji nije vjerovao o onome šta dolazi poslije sm’rti, pa je to govorio kroz niz intervjua, pa je to objasnio također.

Tesla za razliku od ostalih naučnika nije svoje razmišljanje ograničavao na eksperimentalnu fiziku samo nego se bavio sa duhovnošću i tvrdio je da je Biblija pozitivno uticala na njega.

Rekao je da ga je majka naučila da istinu traži u Bibliji pa je proveo par mjeseci na proučavanju toga djela. Tesla je bio ispred svog vremena, a čak i ispred našeg jer je predvidio bežični prijenos energije, internet, robote i aute koje sami voze, te pametne telefone. Isto tako je ovo rekao o smr’ti:

“Smr’t ne postoji, a samim tim saznanjem strah od nje nestaje, a samo treba zapamtiti da nijedan čovjek koji je postojao nije umr0. Pretvorili su se u svjetlost, pa kao takvi i dalje postoje, a tajna je u tome što se ove svjetlosne čestice vraćaju u prvobitno stanje. Vratiti se na jednu od prethodnih energije, a to je jedan od oblika svjetlosti”, rekao je Tesla, dok ostatak teksta o ovome možete pročitati na linku OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *