Savjeti Baba Vange koji vam mogu donijeti veliku sreću i n0vac u životu: Neophodno je da ispoštujete sljedećih 7 pravila

Savjeti Baba Vange koji vam mogu donijeti veliku sreću i n0vac u životu: Neophodno je da ispoštujete sljedećih 7 pravila

Mnogi su ljudi upoznati ko je baba Vanga bila, a pored toga što su mnogi kod nje dolazili da im kaže šta ih očekuje u životu, također je dijelila neke veoma bitne savjete, a ona je bila u vjerovanju da pojedine stvari mogu donijeti novac i sreću, ali naravno pod određenim pravilima.

Ona je rekla da je uvijek bitno da jedete i pijete iz čitavih šolja i neokrnjenih tanjira jer će se na takav način zadržati dobra energija i sreća u domu. Osim toga je spomenula da kako bi se spriječilo da sreća i blagostanje napuste dom da je potrebno u usamljen ćošak staviti par metalnih parica, a da se stave i grane od zove iznad ulaznih vrata.

Naglasila je i da kore od hljeba i mrvice koje ostanu od ručka treba dati pticama kako bi sreća mogla da uđe u dom, a da se i nikada ne hvalite sa svojom srećom, pa da se to posebno ne radi pred neznancem. Novac treba da bude samo u novčaniku i nikada zgužvan u džepu, te ne treba čuvati slomljena i napuknula ogledala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *