Od svih baš on da mi bude zet: Kćerka Branislava Lečića pokazala momka - Poznati glumac kojeg svi znate, a tata se ništa ne pita (Foto)

Od svih baš on da mi bude zet: Kćerka Branislava Lečića pokazala momka – Poznati glumac kojeg svi znate, a tata se ništa ne pita (Foto)

Ana Lečić je jedna od rijetkih glumica koja se ne voli nepotrebno eksponirati javnosti, a ona je u zadnjih par godina uspjela u svemu tome, ali ipak ljubav zna promijeniti čovjeka pa je tako Lekina nasljednica korigovala malo svoje stavove.

Na društvenim mrežama je objavila fotografiju sa dečkom, pa je i jasno svima dala do znanja da je zaljubljena. Kćerka od Branislava Lečića je zapravo u vezi sa Crnogorcem koji je inače dramski umjetnik po imenu Vule Marković.

Pored toga što se između njih osjećala jaka konekcija, glumica je malo sačekala kako bi svoja osjećanja potvrdila, a tačnije sve to nije znao ni Leka dok Vule nije rekao par stvari u intervjuu o glumici i kako su se upoznali.

Za zeta od Branislava su rekli da je jako zgodan i šarmantan, te da i ne čudi što je on Anu osvojio, pa da je veoma pažljiv i romantičan čovjek, a da su se njih dvoje upoznali tokom snimanja serije “Dug moru”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *