Zvali su je princeza sa Dedinja: Bila je kćerka moćnika, predoziraIa se i umrIa, a cijelu porodicu je odnijela zIa kob (Foto)

Zvali su je princeza sa Dedinja: Bila je kćerka moćnika, predoziraIa se i umrIa, a cijelu porodicu je odnijela zIa kob (Foto)

Mirjana Mira Mijatovic je bil pjevačica jedne beogradske rok gupe VIA Talas, dok je njen privatni život godinama interesovao domaću javnost. Mira je inače bila kćerka od jugoslovenskog političara Cvijetina Mijatovića, a njena privatnost je u sredini osamdesetih godina bila držana u strogoj tajnosti.

Rođena je u Ljubljani 1961. godine, dok je njena majka glumica Sibina Mijatović nju rano napustila i to kada je imala samo 9 godina jer je imala sa0braćajku.

Nakon što je njen otaca izabran za funkciju predssjednika AFRJ, onda je njihova porodica živjela u vili na Dedinju, radi čega su je zvali princezom Dedinja.

Mira i njena sestra Maja su često znale praviti žurke tu, a imale su veliko društvo koje su bile najpoznatije gradske face i imena sa beogradske muzičke scene tokom osamdesetih godina. Mira je živjela brzim i burnim životom, a ona je bila stalni gost u prestoničkom klubu “Akademija”. Mira je inače sa Bojanom Pečarom osnovala taj bend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *