0vu majku su svi razapeIi, pogledajte šta je uradila bebi: “Ona nije normalna..” – evo na šta beba liči, neće vam biti dobro

0vu majku su svi razapeIi, pogledajte šta je uradila bebi: “Ona nije normalna..” – evo na šta beba liči, neće vam biti dobro

Moramo da kažemo kak ose u roditeljstvo niko nikome ne treba petljati. Danas imao problem modergno roditeljstva, žene su opsjednute na neki način sa svojom djecom, jako često postavljaju njihove slike na društvene mreže što nikako nije dobro. Postoje neke žene koje požele da urade nešto drugačije, a to je uradila ova mama koju su svi kako smo naveli u samom naslovu razapeIi zbog njenog djela:

Kako vidite ona je svojoj djevojčici sredila noktiće, bar ona to misli. Ona je ovu sliku objavila u jednu od grupa za mame i trudnice i napisala “sredila noktiće svojoj djevojčici, njena prva nadogradnja..” naravno mame su odmah počele sa 0sudom, pisale su kako to nije normalno, kako je boIesna, kako djevojčica može sebi nanijeti p0vrede sa tim noktima, mama je pokušala da se opravda rekla je da nosi rukavice, ali naravno to nije opravdanje.

Moramo da kažemo kako i sa naše strane gledanja ovakvo nešto nije ni malo naivno niti zanimljivo, ne smijemo se igrati sa bebama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *