Predviđanja "Živog Nostradamusa" za 2023. su sur0va: Najbogatiji čovjek će promijeniti svijet, a 1 stvar prijeti da nas uništi

Predviđanja “Živog Nostradamusa” za 2023. su sur0va: Najbogatiji čovjek će promijeniti svijet, a 1 stvar prijeti da nas uništi

Čitav svijet je čuo za Nostradamusa, a mnoge njegove izjave su se obistinile, a danas ćemo pisati o momku koji se zove Atos Salome, koji ima zanimljiv nadimak, te ga zovu živi Nostradamus, pa ovaj dečko govori kako je on vidio budućnost i ako je suditi prema njegovim riječima, treći svjetski ra’t bi mogao izazvati Ilon Mask koji se b0ri protiv antihirsta.

Rekao je da Antihrist dolazi, ali da to ne može biti jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, a za Atosa mnogi inače vjeruju da je on nasljednik čuvenog pr0roka Nostradamusa, pa je zbog toga i dobio nadimak.

Prema tome što je Dejli star prenio: “Patrijarh Kiril je u januaru 2019. godine pozvao javnost da bude na oprezu kada koristi mobilni internet jer on predstavlja priliku za sticanje “globalne kontrole nad ljudskom rasom”, tačnije da će “Antihrist preuzeti svoju moć sa interneta”, a ostatak teksta o ovome možete pročitati na linku OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *