Isplivala prava istina o 0dnosu Ane Volš i Brajanove majke: Sad se saznalo mnogo mračnim periodima porodice Volš

Isplivala prava istina o 0dnosu Ane Volš i Brajanove majke: Sad se saznalo mnogo mračnim periodima porodice Volš

Bilo je mnogo pretpostavki šta se dogodilo kada je prvog januara rođena Beograđanka Ana Volš nestala, a nestanak ove majke troje djecce je pokrenuo lavinu događaja koji su se završili sa optužnicom protiv njenog supruga Brajana.

Tako su i za kratak period isplivale razne tajne, te su neke od njih vezane za Brajanovu majku Dianu Volš koja se smatra zagonetnom ali uticajnom ličnošću.

“Snaha i ja se baš nismo najbolje slagale, a tu su bile u pitanju uglavnom kulturološke razlike”, kako je to izjavila Dijana Volš.

Majka od Brajana je inače rođena Iranka, te je upoznala mladog doktora iz Bostona i tada je ljubav planula. Vjenčali su se 1971. godine, dok je Tomas M. Volš inače Brajanov otac, a Diana i Tomas su živjeli skupa sa njenom porodicom kada je u nezg0di p0ginu0 Dianin rođeni brat.

Njenog oca je mnogo pogodilo to što njegovog sina više nema pa je čak pokušao izvršiti sam0ubstv0. Poslije godinu dana se rodio Brajan, a Tomas je bio u rezervi američke mornarice, nakon čega se borio na sudu da ide tamo, a ostatak tekst o ovome pročitajte na linku OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *