Zdravstveno stanje Joksimovića se pog0ršalo: Osjećam boIove od jutra, nijedan lijek mi ne pomaže - Š0kirao detaljima (Foto)

Zdravstveno stanje Joksimovića se pog0ršalo: Osjećam boIove od jutra, nijedan lijek mi ne pomaže – Š0kirao detaljima (Foto)

Danas ćemo malo pričati o braći Joksimović, a najviše se priča u medijima o tome kako njih dvojica nisu baš u dobrim odnosima, ali ipak kada se vidi kako jedan brat pogleda drugog, izgleda da sve te priče padaju u vodu.

U odnosu na svog brata se Saša posvetio glumi, a do sada je ostvario nekoliko uloga kao što su “Budva na pjeni od mora”, “Bela lađa” i mnoge druge serije, a kada je prije par dana gostovao na televiziji, on je naveo da snimanje trenutnog projekta ide malo sporije radi njegovog zdravstvenog problema kojeg vuče već od djetinjstva.

“Imam situaciju da imam konstatnu b0l u želucu, a ujutru čim ustanem, odmah mi se pojavi taj problem. Nikakav lijek mi do sada nije pomogao, a ja dođem često u situaciju kada moram otići primiti infuziju i daju mi tada neke lijek0ve koji mi umire malo stomak. Već o srednje škole sam se muči0 sa tim, a zadnji put su mi doktori rekli da nisu vidjeli nešto tako nikada”, rekao je on tokom svog gostovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *