0vo su prava lica naših starleta: Jedna je imala 100 intervencija na sebi, a druga je pukIa 30.000 eura na pIastičara - 0vako su izgledale prije (Foto)

0vo su prava lica naših starleta: Jedna je imala 100 intervencija na sebi, a druga je pukIa 30.000 eura na pIastičara – 0vako su izgledale prije (Foto)

U ovim modernim vremenima su se starlete proslavile najviše na osnovu skandala i po rijalitijima, a sve one imaju zajedničku stvar, a to je da su imale estetske korekcije koje i ne pokušavaju sakrivati uopšte.

Maja Marinković je postala poznata u prvoj sezoni Zadruge, a u narednom periodu je ona pokazala svoje pravo lice, te je bila sa Janjušem, dok u ovome tekstu možete pogledati kako je ranije izgledala.

Kako je to Maja sama priznala, u njen izgled je novac uložio njen otac Radomir Marinković Taki, a rekao je da je sve to njega koštalo oko 10 hiljada eura, te da je ljepota skupa, a da ona sada sama zarađuje, pa je platila sebi neke dodatne 0peracije koje je željela.

U tekstu još možete da pogledate kako je to izgledala Tamara Đurić i kako je izgledala poznata Stanija Dobrojević. Na fotografijama se može vidjeti da nisu nikako štedjele na sebi i svome izgledu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *