"To je bilo jedino rješenje": 0vo je mmogući razlog zbog kojeg je Brajan rask0madao tijeIo Ane Volš - Čuveni psiholog š0kirao tvrdnjama

“To je bilo jedino rješenje”: 0vo je mmogući razlog zbog kojeg je Brajan rask0madao tijeIo Ane Volš – Čuveni psiholog š0kirao tvrdnjama

Mediji sada samo pišu o tome kako je Brajan Volš navodno rask0madao svoju suprugu Anu Volš, a kriminalistički psiholog Dr. Luis Šlezinger je rekao da to ne mora značiti da je psih0pata nego da ukazuje na jezivu uznemirujuću metodu.

Dosadašnje iskustvo od doktora Šlezingera govori da u slučajevima gdje je prestupnik rask0madao svoju ž’rtvu da on nije nikada bio psih0tičar. Spomenuo je da ogroman razlog zbog čega se odluče počinioci da to urade jeste da se 0dvoje od tijela.

Iz perspektive doktora je rekao da je bilo teško da izvuče tijel0 i samo ga stavi u auto jer postoji velika šansa da će na takav način biti uhvaćen i da će ga neko vidjeti, pa je to mnogo teže nego što drugi ljudi misle.

Spomenuo je da u većini slučajeva rasparčavanje nema nikakve veze sa psihičkim stanjem prestupnika pa da umjesto toga predstavlja metodu za rješavanje problema, pa da se to čini kao najbolja ideja u glavi prestupnika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *