0VO je prvi muž Ane Ćurčić: Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega zamijenila sa Zvezdanom (Foto)

0VO je prvi muž Ane Ćurčić: Isplivala nikad viđena fotografija zadrugarke sa ocem svog sina, njega zamijenila sa Zvezdanom (Foto)

Ana Ćurčić je inače bivša nevjenčana supruga od Zvezdana Slavinića koja se uselila u Zadrugu pa postala dio rijalitija. Kako se to saznalo, ova nova zadrugarka ima buran i šaren emotivni život.

Prošle godine je ona preko društvenih mreža objavila jednu fotografiju koja je nastala tokom devedesetih godina, pa je u opisu navela da je njena najveća ljubav Dragan Aca Bulić.

“Moja najveća i prva ljubav”, napisala je ona u to vrijeme, a ubrzo je i obrisala tu fotografiju nakon što se saznao identitet muškarca. Kako se saznalo, oni su se ubrzo razveli i svako je krenuo sa svojim putem, a Ana je zamijenila muža sa Zvezdanom Slavnićem, a njen prvi surpgu je također zasnovao novu porodicu.

Ostali su u prijateljskim odnosima, te mnogo dobro funkcionišu poslije razvoda, o čemu je Ana govorila na društvenim mrežama. Pored toga što je Ana govorila da ne želi da uđe u rijaliti, ipak se odlučila na drugu odluku na kraju pa je pristala da se 0bračuna pred milionskom publikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *