Otvorio vrata kuće koja je bila napuštena preko 30 godina: Kada je ušao unutra, ostao zaprepašten - 0vo našao, pravi sretnik (Video)

Otvorio vrata kuće koja je bila napuštena preko 30 godina: Kada je ušao unutra, ostao zaprepašten – 0vo našao, pravi sretnik (Video)

Kuća o kojoj ćemo pisati u nastavku teksta se nalazi kako saznajemo u kanadskoj provinciji Ontario. Jedan čovjek je poželio da svojim fotoaparatom zabilježi detalje iz ove kuće, a da napomenemo, sve ga je to privuklo jer je kuća stara preko 30 godina, kao što smo napisali u samom naslovu.

On je mislio kako se sve unutra raspaIo kao što je i s’ vana, jer je kuća izgledala jako loše, toliko da se pIašio ućio u nju da se ne sruši na njega, ali kada je otvorio vrata ovog doma, imao je priliku da upozna jednu porodicu koja je živjela tu od ranije. Namještaj i sve stvari u kuci bile su netaknute, izgledale su kao da će svakog treba ta porodica doći i useliti ponovo.

On je sve slikao i napravio kratki video film koji je poslije preveden kao što vidite ispod teksta na sve jezike. Ova priča je toliko zanimljiva da je zainteresovala ljude široim svijeta:

https://www.youtube.com/watch?v=wBxxNNP7Ei0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *