Isplivala prošlost Duška Tošića: Dugo se tajilo o 0vome, da li je Karleuša znala za sve

Isplivala prošlost Duška Tošića: Dugo se tajilo o 0vome, da li je Karleuša znala za sve

Duško Tošić je sada bivši fudbaler koji ima bogatu karijeru, ali njega život nije nikako mazio, a on je imao teško djetinjstvo u selu u blizini Zrenjanina dok su njegovi roditelji jedva mogli sebi priuštiti osnovne namirnice za život, dok on sada živi život kakav nije mogoa ni sanjati.

Seniorsku karijeru jeon započeo u OFK Beograd, a on je nastupao do 2021. godine u dresovima francuskog Sošao, Verdera, Crvene Zvezde, Bešiktaša i kineskog Gvandžua.

Krajem januara 2021. godine je klub Kasimpaša saopštio da je doveo defanzivca Duška Tošića, a nekoliko dana prije toga se pričalo o njegovom prelasku u Crvenu zvezdu,ali je on bio u poznim godinama kada je on potpisao ugovor sa turskim klubom pa odigrao samo 10 mečeva.

Pošto njegovi roditelji nisu imali dovoljno sredstava da ga finansiraju, njegov otac ga je upisao u dom za nezbrinutu djecu gdje je Duško boravio u internatu, učio i trenirao fudbal.

On je redovno dolazio kući u Orlovac dok su se njegovi roditelji trudili da ga što češće obilaze u Zrenjaninu, a sve njegove kombšije govore da je on uvijek bio obar, vrijedan i skroman dječak, te da njega slava nije promijenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *