Zašto nam niko nije rekao da usisivač može i 0vo: 3 funkcije aparata za koje niko ne zna - nevjerovatno su korisne (Foto)

Zašto nam niko nije rekao da usisivač može i 0vo: 3 funkcije aparata za koje niko ne zna – nevjerovatno su korisne (Foto)

Pored toga što mnogi ljudi ne vole usisivati, taj je posao nezaobilazan kada je u pitanju čišćenje, a potrebno je redovno usisivati i držati podove urednima. Pored toga što usisivač služi za jednu svrhu mnogim ljudima, mi ćemo danas sa vama podijeliti još par trikova koje možda niste znali.

Usisivač vam može biti i mali kućni “pretraživač” jer se svima često desi da izgubimo minđušu, iglu ili nešto slično pa to bude teško za pronaći, a kako bi dobili tu njegovu funkciju, onda je potrebno da uklonite dodatak za usisivanje pa onda na cijev pričvrstite mali komad gaze ili najlona koje ćete vezati za cijev što jače možete.

Sljedeće za šta možete da ga koristite jeste za čišćenje dušeka, a potrebno je da pospete dušek sa sodom bikarbonom pa to utrljate sa blago vlažnom krpom i ostavite da stoji nekih pola sata pa poslije toga dobro usisajte i na takav način ćete ga i dezinfikovati, a i očistitit.

Usisivač možete koristiti kao osvježivač vazduha, a potrebno je da stavite pamučni jastučić ili komad pamuka unutar usisivača, a prethodno jastuče ili krpu je potrebno poprskati sa parfemom ili aromatičnim uljem pa onda uključite usisivač, te usisivajte kao i do sada pa ćete osjetiti da vam se kućom širi ugodan miris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *