Svi je zovu srpska Monika Beluči, a 0vako izgleda žena Dragana Bjelogrlića: Oči će vam stati kad ju vidite, 27 godina su u braku

Svi je zovu srpska Monika Beluči, a 0vako izgleda žena Dragana Bjelogrlića: Oči će vam stati kad ju vidite, 27 godina su u braku

Supruga  Dragana Bjelogrlića izgleda fantastično.  Maja se bavila manekenstvom,  a Dragana je upoznala  devedesetih na snimanju jedne reklame za namještaj.  Zaljubljuju se i započinju vezu. Maja je studirala engleski jezik i književnost.

Nakon udaje, prestaje da se bavi manekenstvom i počinje raditi kao prevodilac. Dragan i Maja imaju dvoje djece,  Miju i Alekseja.  Maja je uvijek bila Draganova podrška, a glumac se sada bavi i producentskim poslovima. Ovdje možete da vidite kako ona izgleda:

Baš je lijepa, zar ne?  Često možete pročitati pozitivne komentare na račun njenog izgleda. Jedan od njih jeste i da Draganu mnogi zavide što ima takvu ženu.  Dragan Bjelogrlić je poznati glumac i imali smo ga prilike gledati u brojnim filmovima i serijama. Njegove uloge su svakako bile veoma upečatljive. Osim što je glumac, oprobao se i kao reditelj. Njegova zena jeste stvarno prelijepa, a kćerka je naslijedila ljepotu od majke.Prirodne ljepotice, on može da bude ponosan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *