Evo kako Zoran Marjanović provodi r0bijaške dane: Sin ga redovno obilazi, a evo šta se dešava sa malom Janom, pa zar je moguće

Evo kako Zoran Marjanović provodi r0bijaške dane: Sin ga redovno obilazi, a evo šta se dešava sa malom Janom, pa zar je moguće

Poznato je da je poslije dugo vremena prošle godine Zoran Marjanović 0ptužen zbog toga što se dogodilo pjevačici Jeleni Marjanović, te je dobio maksimalnu kaznu zatv0ra u trajanju od 40 godina.

Od toga dana se on nalazi u centralnom zatv0ru pa trenutno čeka na žalbu na presudu, dok je jedan izvor blizak porodici Marjanović otkrio kako Zoran živi za trenutak kada će njemu u posjetu doći sin kojeg je on dobio u prvom braku i kćerka Jana koju je dobio u braku sa pjevačicom.

Taj izvor je rekao da do sada nije pravio probleme i da uglavnom čita, te da dosta vremena provodi u molitvi, a da njegova porodica njega redovno obilazi. O kćerki Jani i njegovom sinu iz prvog braka sada brinu njegovi brat i snaha, a oni mu i donose hranu i neophodne stvari. Također je taj izvor rekao da se poslije posjeta dosta bolje osjeća, a da nema nikakvih posebnih zahtjeva nego da mu je samo bitno da se vidi sa djecom., a ostatak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *