"Sestra me najjače p0vrijediIa, bila je sa mojim suprugom: Međutim d0tukIo me kada sam saznala da je naša kćerka (6) sve to gIedala.."

“Sestra me najjače p0vrijediIa, bila je sa mojim suprugom: Međutim d0tukIo me kada sam saznala da je naša kćerka (6) sve to gIedala..”

Postoje razni odnosi u porodici, ali danas donosimo jednu ispovijest koja je dotakla brojne žene, ispovijest koja je izazvala brojne komentare. Slobodno možemo da kazemo kako je sestra od ove žene dobila brojne uvreede koje se samo jednom mogu udijeliti.

Naime, zena je napisala anonimno jer kako i sama kaže ne zna sta da radi. Napisala je kako je saznala da je njena sestra, tačnije polu sestra bila s njenim suprugom, a da je sve to gIedala njena kćerka od sest godina. Zamislite sada to, kako se ta zena osjeća.

Ona je napisala da ne zna sta je sada pravedno, oni su bili navodno p1jani i opravdavaju se. Moj suprug ne želi da mu dam razv0d ,govori da mislim na nase dijete ,koje je malo, kako ce to uticati na njegov razvoj. Sta da radim ,napisite mi vise misljenja? – pisala je žena, ali je dobila savjete da se treba razvesti a sa sestrom vise nikada ne komunicirati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *