Evo kako izgleda majka Zvezdana Slavinića: Fotografije iz doma za stare - Slavica se nije 0drekla sina, a o Ani ima svašta da kaže

Evo kako izgleda majka Zvezdana Slavinića: Fotografije iz doma za stare – Slavica se nije 0drekla sina, a o Ani ima svašta da kaže

Možda ste čuli za legendarnog košarkaša koji je sada u penziji, Moku Slavinića, a koji je sa svojom suprugom dobio Zvezdana Slavinića, dok ima samo najg0re za reći. Kada se razveo od svoje supruge, ona mu je sudskim putem uzela kafić i pola njegove ušteđevine, dok mu je pola uzeo sin Zvezdan.

Danas ćemo pričati o njegovoj majci kojoj je Zvezdan prodao taj kafić, a onda je p0bjegao u Švicarsku pa krenuo da se bavi sa kriminal0m, dok u današnje vrijeme njegova majka također živi u d0mu za stare i osobe.

Novinari su odlučili malo da ispitaju tu temu, a posjetili su je u domu, pa su je pitali da li je istina da se ona odrekla svoga sina, a ona je tada odgovorila kako to ne bi nikada ni pomislila jer je ipak i dalje on njen sin. Osim toga je navela da je ona sa Anom u obrim odnosima pored toga što joj ona nije dugo vremena snaha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *