Otkriveno čime se Ilda Šaulić bavi u Americi, 0vo niko od nje nije očekivao: Slabo pjeva, pa pokrenula novi biznis - Evo kako zarađuje i koliko zaradi

Otkriveno čime se Ilda Šaulić bavi u Americi, 0vo niko od nje nije očekivao: Slabo pjeva, pa pokrenula novi biznis – Evo kako zarađuje i koliko zaradi

Poznata Ilda Šaulić nije uvijek imala u planu da se ona bavi sa muzikom nego je zapravo išla na treninge pa se bavila sa tenisom i sportom, a kako je to rekla njoj je tek poslije došla želja da se bavi sa muzikom.

Uvijek je sama sebi voljela zaraditi novac, a njen muž također zarađuje velike količine novca, a kako se to saznalo, ona je otvorila u Americi školu tenisa i veoma dobro posluje.

Slabo se bavi sa pjevanjem, a djeca u Americi su inače posvećena dosta sportu, te roditelji rado plate cijenu za to. Tržite u Americi je zaista veliko i ima dosta ljudi sa dosta novca, pa je Ilda uspjela da iskoristi to na dobar način.

Bitno je da radi ono što voli, a usput i lijepo zaradi novca od toga. Objavila je i sliku kako to izgleda kada ona trenira drugu djecu, te se može vidjeti da je ponosna na to šta radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *