Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji: PogIedajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana - Svi je hvale na sva zvona (Foto)

Toliko su svi dugo čekali da je vide u suknji: PogIedajte fotografije Ane Brnabić sa proslave državnog praznika Japana – Svi je hvale na sva zvona (Foto)

Predsjednica vlade Srbije Ane Brnabić ima veliko povjerenje od Aleksandra Vučića, a na početku njene karijere ona nije imala baš podršku od ljudi. Ipak, u današnje vrijeme su u Srbiji naviknuti svi da je njihova predsjednica vlade u vezi sa doktoricom Milicom sa kojom ona ima sina Igora.

U javnosti se Ana ističe i po svome stilu oblačenja, te uvijek ima neka poslovna odijela, a kako je to sama navela, u tome se osjeća najbolje i najugodnije.

Na društvenim mrežama često ljudi znaju govoriti kako bi voljeli vidjeti premijerku u suknji ili haljini, ali da će se njima ta želja teško da ispuni jer Ana Brnabić ne želi baš izlaziti iz svoje zone komfora.

Povodom japanskog državnog praznika se Ana Brnabić pojavila u elegantnom odijelu koji se sastojao od crnih pantola i smeđeg sakoa, a ona je tada dobila veliki broj pozitivnih kritika, ali je javnost govorila da bi je voljela vidjeti u nečemu malo drugačijem kao suknji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *