Ima 92 kilograma i ponosno šeta u miniću: Sve se vidi, ceIulit i strije, ali ono što najviše grmi iz nje je samopouzdanje (Foto)

Ima 92 kilograma i ponosno šeta u miniću: Sve se vidi, ceIulit i strije, ali ono što najviše grmi iz nje je samopouzdanje (Foto)

Moramo da kažemo kako su stvari otišle odavno u pogrešnom pravcu, kako kažu stručnjaci puno se eksponiraju djevojke sa “savršenim tijelom” ili bar sa onakvim tijelom kakvo se smatra u ovo vrijeme savršenim. Oni kažu d aje bitnije od savršenog tijela pod navodnim znacima, imati mnogo samopouzdanja jer se to prosto osjeti i prepozna kod svake žene. Danas pišemo o plus sajz modelu ,njeno ime je Ešli Grejem.

Ona je neko ko ima kako piše u naslovu preko 92 kilograma, ali Ešli voli svaki dio svog tijela, ona se ne stidi svog tijela, celulita i to svakodnevno pokazuje na svojim društvenim mrežama. Ona je tu da pokaže djevojkama d amogu imati samopouzdanja i ako imaju viška kilograma, da vole sebe, da sebi budu na prvom mjestu i da rade sve da se u svojoj koži osjećaju sretno i zadovoljno.

Ona sama kaže ukoliko nemate samopouzdanje sa viškom kilograma skinite ih, ali ukoliko vama ne smetaju neka ne smetaju ni okolini ili neka vas ne zanima smetaju li okolini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *