ZapaIila društvene mreže, Teodora Džehverović pozirala u providnoj haIjini, fanovi van sebe - Mama Džehva kipi od bijesa

ZapaIila društvene mreže, Teodora Džehverović pozirala u providnoj haIjini, fanovi van sebe – Mama Džehva kipi od bijesa

Kada pomenemo Teodoru, moramo da kažemo kako za nju nisu puno ljudi znali dok nije ušla u prvu sezonu zadruge. ona je za svaku pohvalu jedna od rijetkih koja je uspjela da napravi pravu promociju unutar rijaliti programa i da više nikad nema potrebe da zbog novca uđe u rijaliti. Obično svi koji jednom uđu ostanu zarobljeni u tom rijaliti programu i tako još više njihove karijer etrpe i pr0padaju nesvijesno.

Danas kako vidite prenosimo nekoliko fotografija koje je ona sama postavila na drušrvenim mrežama. Ona je kako znamo morala oduvijek da sluša svoju mamu, njena mama je jako stroga to smo imali prilike da vidimo isto u njenom učešću u zadruzi kad aje i ona ušla u rijaliti, pa se sada svi pitaju kako joj je dozvolila ovakve fotografije:

Da Teodora ima šta pokazati, ima. Ona je jako borbena, vat’rena i zgodna. Moramo priznati i da je lijepa, a ove slike su izazvale brojne komentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *