Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mjere, njegova kćerka je skrenuIa s puta - 0sram0tila ga za života

Tuga u porodici Dragana Stojkovića Bosanca: Primoran je da preduzme teške mjere, njegova kćerka je skrenuIa s puta – 0sram0tila ga za života

Kada pomenemo Dragana Stojkovića Bosanca, moramo da kažemo kako je godinama član žirija poznatog muzičkog takmičenja zvezde granda, ali je i pored toga jako oznat i uticajan. On je u grandu poznat kao neko ko ne priča mnogo, često ga prozivaju zbog okrutnih i iskrenih komentara, ali kako kaže on ne zna drugačije.

Kako bi uporedio da nema zIe namjere i misli prema kandidatima rekao je kako je zapravo on primoran da nekada poduzme teže mjere kako bi djecu vratio na pravi put. On kaže da tako isto postupa i sa svojom kćerkom i kako njoj nikako to nije jasno zašto se on prema njoj ponaša kao da je mala.

Kaže da je njoj ostalo samo 10 ispita do diplome i kako ona nikako da to riješi. On joj je rekao da nikada neže moži biri profesor muzičkog kada studira 10 godina, ona se naljutila. Smatra da ga je 0sram0tila do kraja jer se posvetila više pjevanju manje obrazobanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *