Raskošna vjenčanica sa dugačkim velom, mršava mlada i detalj koji tjera suze na 0či: Pogledajte jedinu fotografiju sa vjenčanja Kristine Kovač


Kristina Kovač već godinama živi u Švedskoj sa svojom kćerkom Tarom i sa dečkom Danijelom Brakusom, a pored toga što je ona daleko od svog rodnog mjesta, često sa prijateljima dijeli životne trenutke preko društvenih mreža.

Gubitak njenog 0ca Kornelija pred kraj prošle godine je bio povod da se preko društvenih mreža oprosti od njega sa svojim pratiocima i podijeli jednu lijepu uspomenu, pa se pojavila i jedina fotografija sa vjenčanja Kristine Kovač na njenom profilu.

Kao opis je stavila “Sačuvaj mi posljednji ples”, a tu je i pokazala fotografiju sa iskrenim osmijehom u tradicionalnoj vjenčanici i sa velom u kosi dok je koračala sa ocem koji ju je dopratio do oltara.

View this post on Instagram

A post shared by Kristina Kovac (@kristinakovac43)

S obzirom da ni jedna fotografija sa vjenčanja od Kristine nije došla u javnost, pretpostavka je bila da se ovdje radilo o njenom svadbenom veselju sa prvim suprugom Igorom Perovićem sa kojim je ona i dobila kćerku Taru.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *