Počela da pada čudna kiša, građani užasnuti i u nevjerici - Kada su vidjeli šta pada, "prevrnuo" im se žeIudac - Kako je 0vo moguće (Video)

Počela da pada čudna kiša, građani užasnuti i u nevjerici – Kada su vidjeli šta pada, “prevrnuo” im se žeIudac – Kako je 0vo moguće (Video)

Čitav svijet je pun nevjerovatnih stvari, a kada doživimo neku čunu situaciju, pitamo se kako je uopšte moguće da se to dešava. Tako su ovoga puta zbunjeni stanovnici Pekinga upozoreni da oni koriste kišobrane nakon što je počela pada jako čudna kiša.

Na društvenim mrežama je postao viralan snima gdje se vii “kiša crva” na ulicama glavnog grada i kako na automobile pada nešto što liči na bube ili crve.

Tada im je preporučeno da ne napuštaju svoje domove ako ne moraju, a na snimcima se moglo vidjeti kako stanovnici obavljaju svoje svakodnevne poslove sa otvorenim kišobranima kako bi izbjegli ovu kišu.

Sve ovo je zaista neobično i nema baš nekog objašnjenja zbog čega se ovo desilo. Sličan takav fenomen se desio 2011. godine u Škotskoj i bila je priilično ista situacija kao i ovoga puta. U ovome tekstu možete da pogledate i viddeo kako je sve to izgledalo, a zaista ćete morati priznati da je ovo bilo nevjerovatno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *