Uslijedila je velika tuga, porodica Bobana Rajovića zavijena u crn0: Petar je svirepo ub*jen, supruga Dragana ne m0že doći sebi

Uslijedila je velika tuga, porodica Bobana Rajovića zavijena u crn0: Petar je svirepo ub*jen, supruga Dragana ne m0že doći sebi

Pjevač Boban Rajović se pojavio na estradi prije nekih dvadeset godina, te je došao na estradu sa velikim hitom koji se sluša i dan danas. Iz Danske je došao gdje je radio kao taksista i on je znao da može da uspije kao pjevač, zbog čega se i vratio u Srbiju pa je rekao da nije nikako požalio zbog toga.

Prije par dana je ovaj poznati pjevač objavio na društvenim mrežama jednu tužnu vijest, a u Danskoj su zapravo smak’nuta dva mladića od drugih mladića i sve to ima veze sa Bobanom Rajovićem.

Petar Stešević je imao samo 17 g0dina i on je prem1nu0, a ispostavilo se da je to u pitanju mlađi rođak od popularnog pjevača.

“Poštovani novinari, da istina je da je Petar bio član moje porodice, a moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli to da vidite u stranim, a onda i našim medijima, on je u ponedjeljak tragičn0 strada0. Hvala svakom čovjeku koji porodici Stešević i mojoj supruzi Dragani šalje podršku i razumijevanje”, napisao je Boban u obraćanju na društvenim mrežama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *