Gidrin unuk je 0pasan frajer: Gledali ste ga na Pinku, pojma niste imali ko je njemu deda - PogIedajte ko je taj ljepotan (Foto)

Gidrin unuk je 0pasan frajer: Gledali ste ga na Pinku, pojma niste imali ko je njemu deda – PogIedajte ko je taj ljepotan (Foto)

Pored toga što nas je poznati glumac Dragomir Bojanić Gidra napusti0 prije tri decenije, ipakk njegova slava ni dan danas ne prestaje. Najviše je postao poznat po Žikinoj Dinastiji, a on je dobio kćerku Jelenu iz ljubavne priče sa kolegicom Ljiljanom Kontić.

Pored toga što je mali Jovan Stojanović Gidrin unuk, tačnije od njegovog rođenog brata Milomira, njegov unuk se dobro sjeća svog strica, a čije životne situacije i dan danas rado prepriča.

“Kakav je on bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio u svakodnevnom životu, nasmijan i vedar, a ja ga nikada nisam vidio tužnog ili namrgođenog”, ispričao je Jovan koji je imao samo 7 godina u vrijeme kada je Gidra napusti0 svijet.

Njegov unuk je ispričao da nisu uopšte tačne priče da je on bio nevjeran svojoj supruzi Ljiljani. Zbog svog atraktivnog izgleda se Jovan bacio u vode manekenstva, a on je u proteklim godinama radio kampanje za razne poznate brendove, pa se čak pojavljivao u muzičkim spotovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *