RodiIa ga je sa 17 g0dina, baš liči na nju: 0vo je Stojin sin Milan sa kojim je prošla paka0, a evo šta misli o majci (Foto)

RodiIa ga je sa 17 g0dina, baš liči na nju: 0vo je Stojin sin Milan sa kojim je prošla paka0, a evo šta misli o majci (Foto)

Veoma popularna pjevačica Stojanka Novaković je poznatija svima kao Stoja, a ona je svoju privatnost uvijek čuvala od znatiželjenih. Sa članovima svoje porodice ona skoro nikada nije viđena u javnosti, te o tome rijetko priča.

Jednom prilikom je ona u intervjuu rekla neke neprijatnosti koje je doživjela u mladnosti, a javnost nije toliko upućena da se ona ostvarila u ulozi majke jako rano, te se udala kao tinejdžerka, a u vrijeme kada je imala 17 g0dina je na svijet došao sin Stojanke Novaković koji se zove Milan.

Ona nije mogla ni sanjati da će joj život biti jako težak, a tako je suprug kojeg je jako voljela p0ginu0 u nezgodi, pa je sa djetetom ostala na ulici. Ona je tako sa 17 godina krenula nastupati sa jednim bendom, pa je sve to trajalo do 19. godine kada se desila nezg0da i njenog supruga više nije bilo.

“Isti dan kada je moj muž ispraćen na vječni p0činak, njegova je porodica mene i moje dijete izbac1la na ulicu i nisam stigla svoje stvari ni iznijeti. Par mjeseci smo sin i ja bili kod moje drugarice”, rekla je Stoja.

Milan je godinama živio u Australiji kod Stojine prijateljice dok je ona ovdje gradila karijeru, a kada je stekla ime i popularnost, tako je sina Milana dovela u Srbiju da živi sa njom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *