Marko prevari0 Lunu, a ona ga izbacila iz stana: Isplivali š0kantni detalji raskida poznatog rijaliti para

Marko prevari0 Lunu, a ona ga izbacila iz stana: Isplivali š0kantni detalji raskida poznatog rijaliti para

U javnost je odjednom odjeknula vijest da se poznati rijaliti par Luna Đogani i Marko Miljković razvode, pa kako su to mediji pisali, izbila je žest0ka rasprava zbog Markovog nevjerstva.

Sve to se moglo primijetiti od njenog rođendana na kojem se njen suprug nije uopšte pojavio, a prema pričama bliskog izvora je do rasprave došlo zbog toga što je navodno Marko prevari0 Lunu prije dva mjeseca u beogradskom klubu i za to je ona tek saznala.

Prema tome bliskom izvoru je Luna vidjela i snimak kojeg su joj njeni prijatelji pokazali gdje se moglo vidjeti da Marko grli jednu atraktivnu brinetu, a onda je Đoganijeva rekla Miljkoviću da izađe iz stana.

“Na Marku se vidi da nije isti čovjek kao prije godinu, dvije, a on zna da na hiljade ljudi u Beogradu zna Lunu i da je voli, pa da će joj sve prenijeti, a on je to veče prilično po0pio i klinke su se lijepile za njega, pa se jedna brineta nije odvajala od njega i sve to se desilo, pa je sve to Đoganijeva teško podnijela i rekla mu je da izađe iz stana i povremeno dolazi zbog kćerke”, rekao je ovaj dobro obaviješten izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *