Trudna Zvezdanova Ijubavnica iz kockarnice? Slavnić čeka dijete, a djevojka ima 0pasan plan, neće znati šta ga je snašlo

Trudna Zvezdanova Ijubavnica iz kockarnice? Slavnić čeka dijete, a djevojka ima 0pasan plan, neće znati šta ga je snašlo

Trenutno je glavna tema u rijalitiju Zvezdan Slavinić, a ovoga puta je izašla vijest kako je napravi0 d1jete ljubavnici iz k0ckarnice. Ana Čurčić je iznijela mnoge detalje iz 0dnosa sa Zvezdanom i između ostalog da ju je on vara0 sa radnicom k0ckarnice gdje je stalno išao, a kako se navodi, sada je ostala u drug0m stanju.

“Ta djevojka je i kao Anđela, ali je ona nezrela i čim je saznala da je ona u drug0m stanju, tada se povukla i skovala je plan”, rekao je jedan izvor za medije Skandal.

“Kako se to sada priča po k0ckarnici, nema namjeru da izlazi u javnost i da daje bilo kakve izjave, ali čeka da Zvezdan izađe da mu ona na kartu djeteta uzme sav novac. Zaljubljena je u Zvezdana kao i Anđela, ali isto tako ima u svome planu da mu uzme sve. Tek kada za to saznaju Ana i Anđela, sve će postati g0re jer njih tek čeka rijaliti kada izađu napolje jer se situacija tek zakuhava”, dodao je ovaj izvor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *