Emina Jahović uradila remont, ne liči na sebe: Pjevačica nije odoljela trendu, evo šta je uradila od sebe - "što joj je 0vo trebalo"

Emina Jahović uradila remont, ne liči na sebe: Pjevačica nije odoljela trendu, evo šta je uradila od sebe – “što joj je 0vo trebalo”

Emina Jahović je uspješna pjevačica, a pored toga je pokrenula i nekoliko drugih biznisa koji dobro posluju. Ona je uspjela da svoju karijeru dovede do samog vrhunca i tamo je godinama ostala. Moramo da kažemo kako je od početka primala kritike na račun svog izgleda, jedno vrijeme je bila prozvana za pjevačicu sa najviše estetskih zahvata na sebi.

Svi koji se sjećaju Emine sa početka karijere znaju da ona stvarno jeste uradila dosta promijena na sebi, ali u zadnje vrijeme nije mijenjala izgled, jer nije imala potrebe, do nedavno. Ona je sada odlučila da promijeni svoj imidž, kako smo napisali u samom naslovu:

Kako vidite ona je svoju kosu skratila, nije mogla da odoli trenutnom trendu koji vlada i gdje svi imaju ovakvu kratku frizuricu. Ljudi su imali različite komentare. Jedni su pisali da joj je jako lijepa promijena, dok drugi smatraju da joj duža kosa ljepše pristaje. Koje je vaše mišljenje?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *