Niko nije slutio da im je 0vakvo stanje u kući: Dragana Mirković godinama prikriva pravo lice svog supruga, otkrila s0čne detalje odnosa - svi misle da je on dobrica, a istina je..

Niko nije slutio da im je 0vakvo stanje u kući: Dragana Mirković godinama prikriva pravo lice svog supruga, otkrila s0čne detalje odnosa – svi misle da je on dobrica, a istina je..

Moramo da kažemo kako je Dragna preko 20 godina sa svojim izabranikom Tonijem, s njim je dbila dvoje djece, koji su sada odrasle osobe i koji se sada pomalo medijski eksponiraju iako su do skora živjeli daleko od medija, nisu voljeli tu pažnju.

Naime, kada svi zamišljaju njihov odnos misle da su oni dobrice, ponajviše Toni, kako kažu, ali nakon toliko godina sada je Dragan rekla neke sočne detalje odnosa, kaže da svi misle da je Toni dobrica, ali da je on daleko od toga, on je čovjek koji ima svoje stavove i principe, umije da ide protiv svih da bi svoj cilj ostvario, to morate jednostavno kod njega kako kaže da prihvatite, ukoliko želite da budete s njim godinama.

Njeni fanovi su š0kirani ovom izjavom ,pitaju se da li to Dragana možda nešto trpi što nikome ne govori, da li je ona s ovim željela nešto da nabaci ljudima, da počnu pisati i pričati o tome?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *