Prepoznajte li 0vog političara sa slike? Od zIatnog dječaka do pravog đavoIa - on danas vIada BaIkanskom poIitičkom scenom

Prepoznajte li 0vog političara sa slike? Od zIatnog dječaka do pravog đavoIa – on danas vIada BaIkanskom poIitičkom scenom

Moramo da kažemo kako su političari postal ineke vrste medijskih ličnosti. Nekada davno kada nije bilo toliko interneta, ili bar nije bio toliko zastupljen  razvijen, političari su bili samo tu da obavljaj usvoj posao, nikada se široke narodne mase nisu zanimale za njihvoe privatne živote, dok je sada sve drugačije.

Kako vidimo oni se sada zanimaju za svaki segment života političara, istražuju kako njihovu sadašnjost tako i prošlost, pa je jedna stranica na društvenim mrežama objavila sliku jednog sada jako uglednog političara, napisali su kako je bio zlatan dječak, uvijek dobrou čio u školi imao samo najbolje ocijene, dok su neki pisali kako je on od zlatnog dječaka postao pravi đavo, ali bilo je naravno i onih koji su ga hvalili na sva usta:

Kako vidite u pitanju je Vojislav Šešelj, kako vidimo po komentarima mišjenje širokih narodnih masa o njemu je uveliko podijeljeno, kao i o svakom čovjeku koji se medijki eksponira.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *