Vila vrijedna skoro 4 miliona eura, najskupljana estradi: Pripada 0voj pjevačici, a unutrašnjost doma se strogo krije - nije ni Cecina ni Brenina..

Vila vrijedna skoro 4 miliona eura, najskupljana estradi: Pripada 0voj pjevačici, a unutrašnjost doma se strogo krije – nije ni Cecina ni Brenina..

Kada pomenemo najskuplju vilu koja se nalazi na Dedinju, moramo da kažemo kako vidimo reakcije širokih narodnih masa, svi pomisle da je to Cecina vila, ili možda da je Jelena ili Brena kupile neku novu vilu, ali moramo da kažemo kako nije ni Ceca, ni Brena, nego Vera Matović.

Vera je rekla kako joj nije jasno zašto se ljudi toliko čdue da ona ima tako vrijednu vilu, pa ona je jako dugo na estradi, a zajendo sa svojim suprugom je 50 godina.S ve te godine njih dvoje se trude da obezbijede sebi lijep život, a kako nemaju djece, sav novac su mahnito ulagali u nekretnine.

Ona kaže da je jako često neki komentari zabole, jer je svijesna da je cijeli život radila za zidove i da bi kupila nešto, što joj je nekad i žao ,što nije više uživala i živjela? Vjerujemo da ovo malo ko zna, ali to je njeno razmišljanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *