Majka joj čuva svinje, dok otac živi u zIatu: Ceca je iz sela Žitorađe, a evo kako izgleda njena rodna kuća - 0vo niko nije očekivao

Majka joj čuva svinje, dok otac živi u zIatu: Ceca je iz sela Žitorađe, a evo kako izgleda njena rodna kuća – 0vo niko nije očekivao

Svi mi znamo gdje je rođena Ceca, mnogo se pisalo  o njeo mrodnom mjestu Žitorađu koje se nalazi nedaleko od mjesta po imenu Prokuplja , koje je inače prepoznatljivije širokim narodnim masama. Ceca jako često odlazi u svoje rodno mjesto kaže da je taj dio njenog života jako lijep ona i njena setsra lidija su rasle u harmoniji, kako je navodila mnogo puta, možda nisu imale materijalno sve što su željele, ali su imale jako puno ljubavi i jedna drugu.

Toliko je imala lijepo djetinjstvo da bi takvo poželjela svojoj djeci ,svojo unučadi ma svakom djetetu, pričala je. Ona je navodno prešutila kako komšije kažu da oni imaju još jednu kužu koja je starija i gdje najviše vremena živi njena mama koja čuva svinje, a tata je ostao u zIatu koje je ona renovirana i uložila u Žitorađu:

Obva kuća je u istom mjestu samo u blizini pijace, opisuju mještani, a malo ko bi rekao da je ovo Cecino da li se slažete s nama?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *