Ceca, Karleuša, Prijovićka su bile totalne pr0pasti prije plastičara: Krenut će vam suze kada vidite 0ve slike - zub preko zuba, a tek lice

Ceca, Karleuša, Prijovićka su bile totalne pr0pasti prije plastičara: Krenut će vam suze kada vidite 0ve slike – zub preko zuba, a tek lice

Moramo da kažemo kako smo svi mi svijesni da su javne ličnosti na sebi radile razne korekcije, ali kada pomenemo zube, malo ko obraća pažnju na to. Kada su u pitanju zubi i oči moramo da kažemo kako je to najbitniji segmenat za ljepotu, kada imate lijepe zube, lijep osmijeh, malo kome se nećete dopasti isto tako kad aimate jako l0še zube malo ko to neće primjetito. To je jednostavno živa i jedina istina.

Danas pišemo o poznatim ličnostima, dotakli smo se nekih najpoznatijih pjevačcia, kako vidite u naslovu Prija, Ceca i Karleuša, ljudi su se smijali kako su zubi od Prije nekada izgledali, iako ih je ona uradila u granicama normale, tačnije nije ih uradila previše umjetne i bijele kako su to Karleuša i Ceca odlučile:

Ovdje i sami iznad teksta možete da vidite kako su izgledali prije plastičara i prije nego su uradile zube a kako izgledaju sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *